Haluatko suoraan ostoksille? Siirry tästä kauppaan:

Be Lenka Naisten mallit
Be Lenka Miesten mallit
Be Lenka Lasten mallit

Be Lenka on vuotta 2017 perustettu yhtiö, jonka tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Tšekin tasavallassa ja Slovakiassa aivan Euroopan sydämessä – tiukkojen, terveyttä, turvallisuutta ja laatua koskevien Euroopan unionin lakien nojalla.

Kaikki Be Lenka paljasjalkakengät täyttävät nämä vaatimukset:
  • ”nolladroppi” eli kengissä ei ole kantakorotusta
  • ei kärkikäyntiä, eli kengän kärki on suora eikä nouse edestä
  • leveä jalan muotoinen varvastila (”toebox”)
  • ohut ja joustava pohja

Kengät valmistetaan laadukkaista ja huolellisesti valikoiduista materiaaleista. Ne on suunniteltu ja muotoiltu tarkasti, jotta varmistetaan kestävyys ja ergonominen istuvuus. Kengissä on erittäin joustava ja ohut pohja, sekä leveä varvasosa. Nämä mahdollistavat varpaiden ja jalan rajoittamattoman ja luonnollisen liikkumisen, sekä takaavat erinomaisen käyttömukavuuden.

Be Lenka kehittää ja valmistaa paljasjalkakenkien lisäksi myös mm. ergonomisia vauvankantovälineitä, vauvanvaatteita ja imetys- ja äitiysvaatteita.

Yrityksen perustaja on entinen paralympia-urheilija Lenka Cenigova. Voit lukea lisää hänen inspiroivasta tarinastaan Slovakian edustamisesta paralympialaisissa, hänen menestyksestään ja motiivistaan Be Lenka -brändin perustamisen taustalla BeLenka.com -sivustolta.