Haluatko suoraan ostoksille? Siirry tästä kauppaan:

Feet Naisten mallit
Feet Miesten mallit

FEET -jalkineet

AINUTLAATUINEN FEET -TEKNOLOGIA
Pohjan rakenne

Pohjan rakenne on suuniteltu kunnioittamaan jalkaterän nerokasta toimintaa juostessa.

Törmäysvaihe

Törmäysvaiheessa vapautuva energia siirretään eteenpäin vieväksi voimaksi.

Feet-pohjarakenne

Pohjan rakenne auttaa juoksijaa muuttamaan liike-energian eteenpäin vieväksi voimaksi.

FILOSOFIAMME

Feet on innovatiivinen juoksujalkine, joka tukee luonnollista liikemekaniikkaa. Pohjarakenteen muodot myötäilevät jalkaterän anatomiaa, jolloin kehon luontainen iskunvaimennusjärjestelmä vapautetaan toimimaan oikein.

Feet on suunniteltu kaiken tasoisille juoksijoille, aloittelijasta aina aktiivitasolle asti. Jalkineen luonnollinen toiminta juostessa on avainroolissa myös rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä. Jokaisella juoksijalla on sisäänrakennettuna luontainen ja nerokas iskunvaimennusjärjestelmä, jonka kunnioittaminen on ollut suunnittelun lähtökohtana. Pohjaratkaisu on täysin ainutlaatuinen ja haluamme tarjota kaikille juoksun ystäville mahdollisuuden kokea luonnollisen juoksuaskeleen, niin luonnollisen kuin se on mahdollista kengät jalassa.

Jalan törmätessä alustaan syntyy määrältään suuri reaktiovoima, joka varastoituu lihaksiin ja jänteisiin. FEET-pohjarakenne on suunniteltu siirtämään tämä suuri määrä energiaa eteenpäin suuntautuvaan voimantuottoon. Seurauksena on luonnollinen, nopea rullausefekti ja kuormituspaineen jakautuminen jalkaterän etuosassa anatomisesti vahvimmille alueille, isovarpapaalle ja pikkuvarpaalle.

FEET-pohjarakenne ei sisällä erillisiä vaimennusyksiköitä, jotka filosofiamme mukaan tuhoavat luonnollisen iskunvaimennusjärjestelmän toiminnan. Pohjarakenteen EVA-materiaalit joustavat samalla tavalla kuin jalkaterän rakenteet joustavat luonnostaan.

YHTEYSTIEDOT

050 3055020
info@kevytjalkineet.fi

Vuosaaren Jalkaterapia
Pursilahdenranta 2,
00980 Helsinki
Sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta