Haluatko suoraan ostoksille? Siirry tästä kauppaan:

Vivobarefoot Naisten mallit
Vivobarefoot Miesten mallit
Vivobarefoot Lasten mallit
AJATTELE JALKOJASI

Terra Plana Vivobarefoot jalkineiden patentoitu, erikoisohut ja pistosuojattu pohja tarjoaa normaalin kengän suojan, mutta sallii jalan luonnollisen liikkeen. Vivobarefoot jalkineilla tunnet jalkapohjillasi alustan joutumatta kuitenkaan pelkäämään jalkojesi vahingoittumista esim. terävistä kivistä. Yhdessä podiatrien, biomekaanikkojen ja liikkumisen spesialistien kanssa kehitetty Vivobarefoot auttaa herättämään aisteja jalkapohjissa ja kannustaa meitä liikkumaan niin kuin meidän pitäisi – paljain jaloin. Jalkineiden anatominen muotoilu sallii varpaiden ja nilkan oikean liikkumisen – tämä on tärkeää jalan oikean liikkeen kannalta.

Ihmisen jalka on todellinen biomekaniikan mestariteos ja täydellinen juoksuun. Viimeiset 40 vuotta olemme kuitenkin olleet siinä uskossa että hyvin tuetut ja pehmustetut kengät olisivat parhaat jaloillemme. Urheilukenkien pitkälle kehitetystä teknologiasta huolimatta, arvioiden 60-85 % ihmisistä luopuu vammojen takia juoksusta, liikkeestä joka on yksi luonnollisimmista tavoistamme liikkua. Paljain jaloin liikkumisen eduista on olemassa lukuisia paljasjalkaisuutta puoltavia tutkimuksia.

AJATTELE LUONTOA

Jo pelkästään USA:ssa joka vuosi yli 300 miljoonaa kenkää päätyy kaatopaikoille. Vivobarefoot -kengät on on valmistettu haluten tehdä kenkiä jotka kestävät sekä laatunsa että tyylinsä puolesta, ja jotka ovat kasvavassa määrin korjattavia ja kierrätettäviä. Kengät pyritään myös pitämään mahdollisimman kevyinä, sillä kevyen kengän kuljettamiseen tarvitaan vähemmän hiiltä. Suosimalla paikallisia tehtaita vähennämme materiaalien tarpeetonta kuljetusta ja pystymme näin minimoimaan oman hiilijalanjälkemme.

VIVABAREFOOT JALKINEISSA ON KÄYTETTY:

• 100% orgaanista canvasta
• Kasvivärjättyä nahkaa. Kasvivärjäyksessä käytetään raskasmetallien ja myrkyllisten materiaalien
sijaan kasviuutetta.
• Kierrätettyjä muovipulloja, biohajoavia materiaaleja, luonnon korkkia
• Kierrätettyä pahvia/paperia kaikissa printti- ja pakkausmateriaaleissa
• Vegan-mallistossa käytettävä polyuretaani on täysin myrkytöntä

Vivobarefoot on paitsi jokapäiväinen jalkine kenelle tahansa meistä niin myös erinomainen korvaava tai lisäharjoittelujalkine esim. juoksijoille. Näiden jalkineiden pohjat stimuloivat jalan hermoja, ja ohuen pohjansa sekä anatomisen muotoilunsa ansiosta sallivat jalan luonnollisen liikkeen. Aivan kuten paljasjaloin kävelykin, Vivobarefoot jalkineet aktivoivat jalkapohjien pieniä lihaksia, joita liian tuetuissa kengissä ei pääse käyttämään lainkaan.