Palautukset ja vaihdot

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet lain mukaisesti;

  • Myymälästä ostetuilla normaalihintaisilla tuotteilla on 10 pv vaihto- ja palautusoikeus. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myymälässä palautuksen voi tehdä maksutta, myymälän aukioloaikoina.
  • Verkkokaupasta ostetuilla käyttämättömillä tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen vaihto- ja palautuskustannukset maksaa asiakas.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, virheettömiä, siistissä alkuperäispakkauksessaan ja mahdolliset tuotelaput kiinni. Kenkälaatikkoon ei saa teipata tai kirjoittaa mitään ylimääräistä, jotta palautettava kenkäpari voidaan laittaa uudelleen myyntiin. Käärithän kenkälaatikon paperiin tai esimerkiksi muovikassiin, niin vältetään myös mahdollisia kuljetuksen aiheuttamia kolhuja ja vaurioita, ja sinun omat yhteystietotarrat eivät jää seuraavalle asiakkaalle kiinni kenkälaatikkoon. Aiempia teippauksia ei tarvitse repiä irti.

Jos tuote ei ole käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen, asiakkaalta peritään tuotteen täysi hinta sekä toimituskulut.

Liitä palautukseen/vaihtoon mukaan lähetyslista, jossa näkyy tilausnumero. Kirjoita siihen palautuksen/vaihdon syy ja mihin mahdollinen vaihto tehdään (tuote, väri, koko).

Palautusosoite:

Vuosaaren Jalkaterapiakeskus, Pursilahdenranta 2, 00980 Helsinki.

Tarvittaessa valitse toimipisteeksi Posti K-supermarket Vuosaari (Tyynylaavantie 5, 00980 Helsinki), mutta älä valitse pakettiautomaattia, kiitos.

Lisääthän palautukseen puhelinnumeron, jotta varmimmin saamme ilmoituksen palautuvasta paketista: Puh. 044 537 0670

HUOM! Palautukset vain Postin kautta. Emme lunasta Matkahuollon kautta tai postiennakolla noudettavia lähetyksiä, nämä lähetykset Posti tai Matkahuolto palauttaa takaisin lähettäjälle.

Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, ottakaa meihin yhteyttä. Voitte valita haluatteko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Virheellisestä tuotteesta ei koidu teille kuluja.


Kaikki tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.