Palautukset ja vaihdot

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet lain mukaisesti;

  • Myymälästä ostetuilla normaalihintaisilla tuotteilla on 10 pv vaihto- ja palautusoikeus. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
  • Verkkokaupasta ostetuilla käyttämättömillä tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, virheettömiä, siistissä alkuperäispakkauksessaan ja mahdolliset tuotelaput kiinni. Jos tuote ei ole käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen, asiakkaalta peritään tuotteen täysi hinta sekä toimituskulut.

Tuotteen vaihto- ja palautuskustannukset maksaa asiakas. Maksutta vaihdon tai palautuksen voi tehdä Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa myymälässämme sen aukioloaikoina.

HUOM! Palautukset vain Postin kautta. Emme lunasta Matkahuollon kautta tai postiennakolla noudettavia lähetyksiä, nämä lähetykset Posti tai Matkahuolto palauttaa takaisin lähettäjälle.

Liitä palautukseen/vaihtoon mukaan lähetyslista, jossa näkyy tilausnumero. Kirjoita siihen palautuksen/vaihdon syy ja mihin mahdollinen vaihto tehdään (tuote, väri, koko).

Palautusosoite:

Vuosaaren Jalkaterapiakeskus, Pursilahdenranta 2, 00980 Helsinki.

Tarvittaessa valitse toimipisteeksi Posti K-supermarket Vuosaari, Tyynylaavantie 5, 00980 Helsinki.

Huom! Lisääthän palautukseen puhelinnumeron, jotta varmimmin saamme ilmoituksen palautuksesta: 044 537 0670.

Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, ottakaa meihin yhteyttä. Voitte valita haluatteko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Virheellisestä tuotteesta ei koidu teille kuluja.


Kaikki tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.