Lisätietoa Feelmax toimitusviivästyksistä kesällä 2020

Liitteessä Feelmaxin toimitusjohtajan laatima kirje kauppiaille Feelmax tuotteiden toimituksesta.

Olemme todella pahoillamme viiveistä! Valmistajalla oli valtavia takaiskuja ja haasteita materiaaleissa (sekä saatavuudessa että käsiteltävyydessä).

Osmat sekä aikuisten Ounaat ja Sallat toimitetaan elokuussa.
Lasten kengissä ilmenneiden kosmeettisten virheiden takia niitä ei voida toimittaa, ennen kuin muotit on korjattu. Lasten kenkiä odotetaan toimitettavaksi elokuun lopussa.

Lue lisää >

Haluatko suoraan ostoksille? Siirry tästä kauppaan:

Feelmax Naisten mallit
Feelmax Miesten mallit
Feelmax Lasten mallit

Feelmax® on valmistajan omien sanojen mukaan ainoa todellinen paljasjalkakenkä markkinoilla. Feelmaxin kengät ovat jalassa mukavat kuin sukat, ja niin kevyet, että tuskin huomaat niitä. Feelmaxien pohja on markkinoiden ohuimpia, ja mahdollistaa siten todellisen paljasjalkatunteen sekä korjaa asentovirheitä. Oikea asento taas vähentää selkä-, polvi- ja jalkakipuja.

Jalassamme on yli 20 pientä lihasta, suurin osa niistä kiinnittyy varpaisiin, nämä lihakset kannattavat jalan kaarta. Käytettäessä normaalia, paksupohjaista ja tuettua kenkää nämä tärkeät lihakset passivoituvat ja heikentyvät. Ohutpohjaisilla kengillä liikuttaessa nämä lihakset aktivoituvat ja tulevat vahvemmiksi. Vahvemmilla lihaksilla on pienempi vammautumisriski, erityisesti nilkan alueella. Myös verenkierto jaloissa paranee lisääntyneen lihasaktiviteetin takia, helpottaen monien jalan verenkiertoon liittyvien sairauksien tilaa ja vähentäen jalkojen kylmyydestä kärsiviä.

Ihminen ottaa keskimäärin  7.000 -14.000 askelta joka päivä ja kävelee noin 100.000 kilometriä elämänsä aikana. Ei siis ole samantekevää, millä kengillä askeleet ottaa!

Feelmaxit ovat kenkinä äärimmäisen minimaaliset: ne mahdollistavat jalan luonnollisen liikkeen ja hyvän tuntuman alustaan. Kengät suojaavat iskuilta ja viilloilta, sekä kylmältä ja kuumalta, ja estävät tiettyjen loiseläinten ihokontaktin. Kenkä on erikoisleveä varpaiden kohdalta, näin varpaat voivat liikkeessä levitä ulospäin luonnollisella tavalla. Ulkopohja on yksi markkinoiden ohuimmista, mistä johtuen tuntuma on kuin olisi paljain jaloin. Pohjan ansiosta koko kenkä on todella kevyt ja joustava.

FEELMAX VARVASSUKAT täydentävät paljasjalka-konseptiamme, ne eivät normaalisukan tapaan rajoita varpaiden leviämistä ulospäin, ja ne vähentävät myös hikoilua sekä rakkojen syntymistä.

YHTEYSTIEDOT

050 3055020
info@kevytjalkineet.fi

Vuosaaren Jalkaterapia
Pursilahdenranta 2,
00980 Helsinki
Sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta