Lisätietoa Feelmax toimitusviivästyksistä 2020

Olemme todella pahoillamme viiveistä! Valmistajalla on ollut valtavia takaiskuja ja haasteita materiaaleissa (sekä saatavuudessa että käsiteltävyydessä).

Aikuisten Sallat ja Ounaat saapuvat myymälään elokuun lopussa.

Lasten Sallat ja Ounaat saapuvat myymälään elo-syyskuun vaihteessa.

Vuomat saapuvat myymälään syyskuussa ja Naapat talveen lokakuussa.

Luosma Kids jalkineiden valmistus ei onnistu ja kaikki niiden tilaukset joudutaan perumaan.

Lue lisää (Liitteessä Feelmaxin toimitusjohtajan laatima kirje kauppiaille Feelmax tuotteiden toimituksesta) >

Haluatko suoraan ostoksille? Siirry tästä kauppaan:

Feelmax Lasten mallit
JOS HALUAT TERVEET JALAT LAPSELLESI, JATKA LUKEMISTA

Jalkaongelmat ovat todella yleisiä. Suurin osa niistä on saanut alkunsa jo lapsuudessa.

98% lapsista syntyy tervein jaloin, mutta aikuisena meitä vaivaa liikavarpaat, madltunut jalan kaari, yli-tai alipronaatiot, jalan epämuotoisuudet, verenkierto-ongelmat jne. Puhumattakaan nilkka-, polvi-, lantio- ja selkäongelmista, jotka saavat alkunsa jaloista. Maissa, joissa kuljetaan paljain jaloin, jalkaongelmat ovat äärimmäisen harvinaisia.

Terveessä jalassa on 26 luuta, joista syntyessä suurin osa on rustoa. Lapsen kasvaessa ne vähitellen luutuvat, ja kehittyvät lopulliseen muotoonsa murrosiän lopulla. Siksi on äärimmäisen tärkeää huolehtia lasten kehittyvistä jaloista, koska ne ovat erittäin herkkiä puristukselle, ja muotoutuvat helposti väärään muotoisiksi jos kengät ovat väärän muotoiset.

Monet uskovat, että yksi kenkien tärkeimpiä ominaisuuksia on kaarituet. Ne ovat itse asiassa todella huonot, koska jalan kaari on tarkoitettu pysymään ylhäällä jalkojen lihasten kannattamana. Viime aikoina jalkaterveyden ammattilaiset ovat palaamassa takaisin tähän luonolliseen – ja loogiseen – tapaan.

PARHAIMMAT KENGÄT OVAT SELLAISET, JOTKA ANTAVAT JALAN TOIMIA LUONNOLLISESTI, ILMAN RAJOITTEITA

Lasten kenkä pitäisi olla kevyt, joustava ja muotoiltu kärjestä leveäksi – kuten lapsen jalka on. Siinä ei pitäisi olla mitään kaaritukia tai jäykisteitä. Ja milloin mahdollista, lasten tulisi liikkua paljain jaloin.

PALATAAN TAKAISIN JUURILEMME… FEELMAX® KIDS JALKINEILLA:

Ihmiset ovat kävelleet paljain jaloin miljoonia vuosia. Jalkoja suojasivat vain eläimen nahasta valmistetut “kengät”. Evoluutio muokkasi jalkamme toimimaan paljain jaloin – ei jäykissä ja painavissa kengissä. Näin on loogista että kenkämme pitäisi muistuttaa nahkamokkasiineja.

Feelmax® käytti yli 3 vuotta kehittäessään lapsille kenkiä, jotka on tehty heidän jalan mukaan. Ne on suunniteltu olemaan terveellisimmät vaihtoehdot kasvavalle jalalle, ja valmistettu lääkäreiden suositusten mukaan.

  • erittäin, erittäin JOUSTAVIA – ne antavat jalan lihasten ja jänteiden toimia, kuten ne on ihmisen evoluution mukaan tarkoitettu toimimaan. Kenkien käyttö vahvistaa näitä lihaksia luonnollisella tavalla, jokapäiväisessä käytössä, ilman että pitäisi tehdä mitään erityisä jalkaharjotteita.
  • MUOTOILTU lasten jalan mukaan: leveät varpaiden kohdalta, ja ilman kärkikäyntiä.
  • erittäin KEVYET – ne eivät muuta lasten biomekaanista liikettä.
  • ei JÄYKISTEITÄ eikä TUKIA – lasten jalkaa ei saa jäykistää “kipsillä” jotka estävät jalan luonnollisen toiminnan ja liikkeen.
  • HELPOT PUKEA PÄÄLLE ja OTTAA POIS
  • mahdollisimman HENGITTÄVÄT – mukavuuden ja hien muodostumisen vähentämiseksi. Lasten jalat hikoilevat erittäin paljon.
Feelmax lasten kengät
YHTEYSTIEDOT

050 3055020
[email protected]

Vuosaaren Jalkaterapia
Pursilahdenranta 2,
00980 Helsinki
Sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta