VARASTON TYHJENNYS! KAIKKI FEELMAX KENGÄT JA SUKAT NYT VÄHINTÄÄN 10% ALENNUKSELLA!

Tarjous voimassa verkkokaupassa ja myymälässä huhtikuun loppuun saakka (tai niin kauan kun varastoa riittää)

Haluatko suoraan ostoksille? Siirry tästä kauppaan:

Feelmax sukat Naisten mallit
Feelmax sukat Miesten mallit
Feelmax sukat Lasten mallit

Normaali sukka painaa varpaita yhteen…se ei ole luonnollista. Feelmaxin varvassukka pitää varpaat erillään, kuten evoluutio on suunnitellut ne toimimaan. Pitkällä aikavälillä sukat estävät myös epämuodostumien syntymistä (yhdessä oikeanlaisten kenkien kanssa).

Jaloissamme on n. 250 000 hikirauhasta. Ne voivat tuottaa jopa kupillisen hikeä päivässä. Hikirauhasia on erittäin paljon varpaiden väleissä. Varvassukat vähentävät juuri tästä johtuen hikoilua eristämällä ihokontaktin varpaiden välillä. Saman syyn takia sukat vähentävät rakkoja ja hankautumia.

Feelmax on kehittänyt erilaisia kuituseoksia eri käyttötarkoituksiin: urheiluun, jalkaongelmiin ja mukavuuteen.

KÄYTTÖKOHTEET VARVASSUKKIIN

Basic
Puuvillainen yleissukka. Monia eri värivaihtoehtoja, raidoilla tai ilman.

Coolsport
Tekninen varvasukka erityisesti urheiluun. Valmistettu keinokuidusta, joka on käsitelty Kolloidisella hopealla. Tämä “Aerosilver” käsittely alentaa huomattavasti bakteeri- ja sienikasvua jaloissa.

Silver Health
Terveyssukka erityisesti hauraalle iholle. Lanka sisältää pieniä hopeisia X-Silver nano-partikkeleita. Sukat ovat normaalia väljempiä, ja erityisen sopivia Diabeetikoille.

Thermo
Toesock for cold environments. Reduces sweating, odour and blister formation. Very soft Terry cloth to wick the moisture away from the skin.

Charcoal
Paljon hikoaville jaloille. Puuhiili langoissa imee hajua ja hikeä.

USEIN KYSYTTYÄ

Ne autavat vähentämään jalkojen hikoilua, ja rakkojen/hankautumien syntymistä. Ne myös mahdollistavat varpaitten luonnollisen avautumisen liikkeen aikana. Erikoisukkamme sopivat myös jalkasienen ja bakteerikasvun hillitsemiseen, sekä diabeetikoille.

ASIAKASPALAUTTEITA

Olen vuodesta 2001 käyttänyt Feelmaxin varvassukkia. Tutustuin tuotteeseen ystävieni välityksellä ja ensi naurujen jälkeen, jotka olivat tosi makeat ; ), olin myyty mies. Ihan aluksi tunne varpaiden välissä oli hiukan outo, eihän siellä ennen ollut kuin hikeä ja nukkaa. Muutaman totuttelu kerran jälkeen olikin sitten jo vaikea olla ns. tavallisen sukan kanssa, olo varpaiden välissä tuntui entisen mallisissa sukissa nihkeälle todella nopeasti. Varvassukassa ei sitä tunnetta tullut. Sukan pukeminenkin alkoi sujua yllättävän nopeasti vaikka se ensi alkuun tuntui hiukan hankalalta. On ollut hienoa huomata miten kehitys näissäkin sukissa on mennyt eteenpäin. Nykyään olen vannoutunut Feelmax X-Silver sukan käyttäjä. Sukassa on kiristämätön suu ja se pysyy melkoisen hyvin ylhäällä. Työpäiväni rahtilaivalla ovat pitkiä, 12 tuntia on ihan normaalia. Sukka kuitenkin tekee vieläkin pidemmän päivän koska herätys on 05.15 ja pesulle ehdin aikaisintaan 18.30, yleensä myöhemmin.
X-Silver sukan todellinen hienous onkin sen hajuttomuus. Sukkaa saa pestä kymmeniä kertoja ennen kuin sen antibakteerinen vaikutus alkaa heiketä. Siis loistava tuote umpinaisiin työkenkiin.

Toinen suosikkini on kantapäällinen varreton sukka, kesällä en halua käyttää varrellista.

Aivan uutena hienona kokemuksena olen päässyt kokeilemaan Feelmax Footwear uutuus kenkää. Tunne tässä kengässä on kuin kävelisi avojaloin. AIVAN UPEAA. Uusi suosikki on tullut vanhan rinnalle. Voin vasta kuvitella miten tämä tulee rentouttamaan jalkaa ja kuinka upealta tuntuu kävellä Rauman edustan saariston kallioilla kesällä näillä kengillä. Vahvan erikoispohjansa ansiosta ei tarvitse pelätä satunaisia lasinpalojakaan, valitettavasti niitä sinne joku aina järjestää.

Kiitos Feelmaxille uusista upeista ja vanhoista mahtavista tuotteista. Jään odottamaan uusia keksintöjä jalkojemme hyväksi.

Jankke Rajahalme, Kokki – Stuertti

YHTEYSTIEDOT

050 3055020
info@kevytjalkineet.fi

Vuosaaren Jalkaterapia
Pursilahdenranta 2,
00980 Helsinki
Sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta